Herr Rajraj...

Hörde på radio i förmiddags, tror det var Brunchrapporten, och herr Rajraj pratade de om... Vem är då det? Jo vår statsminister... Måste ju säga att det var ett utomordentligt fyndigt namn de kommit på till denna äggskalle, äggskalle både till sättet och utseendet. Han hade i gårdagens Agenda nästan erkänt att de misslyckats med något under sina snart fyra år men sen lyckades han svamla till det och skylla allt på media.

Se nu till att gå och rösta i valet i höst och rösta rätt, låt oss slippa denna mörkblå alians som inte vet hur en vanlig människa lever och har det i Aliansens Sverige, som inte förstår att de flesta faktiskt inte går hemma och är sjuka för att de inte vill jobba, de är faktiskt sjuka, som inte heller förstår att utanförskapet, som de skulle avskaffa, har blivit större, som försöker skylla arbetslösheten enbart på konjuktur och världsläge, som bollar runt människor i olika instanser för att siffrorna ska se bra ut.
Som heller inte förstår att inte alla kan ha en årslön på banken eller mer, som inte förstår att allt kostar pengar. Som inte förstår att en jobbcoach inte skapar arbete annat än åt just jobbcoachen. Som inte förstår att medelålders arbetslösa har det minst lika besvärligt som unga arbetslösa.
Som tycker att ett klassamhälle är helt okej och något som vi ska tillbaka till.

Nya Moderaterna - nya arbetarpartiet... Att bara kunna kalla sig för ett arbetarparti när man knappt vet vad som menas med ett vanligt arbete där man inte får åka gräddfil och ha gratis sjukvård.

Var nu förnuftiga och se till att herr Rajraj inte får styra efter september... Herr Rajraj har regerat klart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0