Ny månad snart slut...

Som vanligt så har det blivit dåligt med skrivandet i bloggen.

Hösten har kommit och vintern är inte långt borta. Minusgrader om nätterna, höstsol om dagarna, det har varit fint nu ett tag men snart är november här med storm och regn och kanske även snö.

Jag är sällan riktigt på humör, ryggen har varit besvärlig många månader nu. Det känns dessutom som den stora katastrofen ligger på lur, en känsla i kroppen säger att något snart kommer att gå sönder, något som kostar pengar... Ingen rolig känsla!

Vovvarna mår fint i alla fall. Gammelman är lite skruttig men inte så det stör varken honom eller mig, man får bli gammal som hund. Hans höfter håller än trots att de såg dåliga ut redan vid dryga 1 års ålder, nu har han passerat 9 år.

Jag vill flytta men det är inte lätt. Vill komma närmare mina föräldrar som ju inte blir yngre med åren. Jag vill kunna åka på söndagsmiddag eller bara åka dit och säga hej över en fika. 38 mil tillåter inte det...

Nu ska jag avsluta så ni inte får mer "klagor"... Lever gör jag i alla fall och saknar sällskap i stugan!

Kommentarer
Postat av: Myrna

Klaga du...De får man ;-) Förstår dig precis, både avstånd , rädslan för dyra "ras" o krämpor. En analkande vinter i hus kan också kännas för mycket... Kram!!

2011-10-22 @ 21:47:33
URL: http://myrna54.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0