Nu lanseras min nya blogg...

E-k:s blogg verkar ha gått i graven så jag lanserar nu min egen blogg för jag saknar att skriva små vardagligheter i bloggen. Hur jag ska nå ut vet jag inte men det löser sig alltid, får försöka genom olika kanaler så ska ni se att fler kommer att få läsa.

Denna fredag har jag fått mycket gjort, är så nöjd med dagen. Arbetsförmedlingen hade kallat för besök, någon direkt hjälp får man ju inte där men en liten push framåt. Så jag ägnade delar av eftermiddagen till att gå runt och fråga om praktikplats. Hittade jag någon...? Nä men jag har i alla fall försökt och ett par ställen skulle jag återkomma till och prata med rätt personer. Under sommarmånaderna juni, juli, augusti så får man ingen praktik för då ska dessa platser i så fall gå till de som behöver sommarjobb, kan jag iofs förstå men jag vill ju ha lite praktik...

På tisdag får bilen bli lite sommarfin, nya däck ska på gamla fälgar och monteras på bilen, skönt när man slipper greja med det själv. Har skrubbat mina gamla sommarfälgar så de i alla fall är rena tills på tisdag.

Vädret var toppen ute idag, riktigt varmt så jacka behövdes inte. Väckte upp min begravda murgröna också, den var fortfarande frusen så jag får se om det blir liv i den så småningom, får hoppas det. Har i flera år begravt den i komposten och den har överlevt och blivit stor, grön och fin till sommaren.
Planteringsbordet som jag med hjälp av min far snickrat ihop av den gamla diskbänken fick sig också en rengöring och blänker nu där ute vid syrénbusken.
Blåsipporna blir fler och fler liksom krokusen.
Hundarna har legat ute i solen och myst idag på eftermiddagen och tuggat grisöra. Nu sover de skönt inne efter avslutad middag.
Våren kommer nu springande med stora kliv mot sommaren, härligt!!!

Detta var min enkla fredag, hoppas ni har haft det bra där ni är!!!

Kommentarer
Postat av: Myrna

Hejhopp!! Välkommen ut i stora bloggvärlden :-) Kraaam

2010-04-10 @ 00:27:40
URL: http://myrna54.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0