GOTT NYTT ÅR...

Ja nu var det slut på 2010 om bara några få timmar. Ett år till som singel att lägga till handlingarna, börjar bli en vana...
Ett rätt okej år, inget särskilt har hänt, varken katastrofer eller under.
Ensam firas detta nya år in, ja eller tillsammans med de fyrbenta då så klart. Jag hoppas att grannarna är lika lugna som vanligt när det gäller fyrverkerier men man vet ju aldrig, fast avstånden är så pass stora så det stör inte oss i alla fall. Hundarna brukar inte bry sig, de är stabila och skottfasta.
Jag har faktiskt inga särskilda planer alls för kvällen, hoppas alla ni andra har det så trevligt som ni önskar att ha.

Vi har plötsligt fått varmgrader ute, det vill jag inte ha, då blir det is och slask och därefter skare, inte alls kul, särskilt inte när de är så urusla på att sanda här ute på vischan numera. Är det så halt som för någon månad sen till veckan så tänker inte jag riskera liv och bil.

Ha det nu så gott så hörs vi i bloggen på det nya året...
Gott slut och gott nytt!!

Härliga dag...

En skön promenad i skogen med jyckarna på dan gjorde underverk för humöret. Sen hem och duscha, hann precis klart innan vattnet började bli kallt. En stund med gårdagens ännu olästa kvällstidning och några trevliga telefonsamtal. Vilken bra lördag jag har haft! Hoppas ni andra haft en lika bra dag som jag. Tänk så lite som kan pigga upp ch göra en glad...

Funderat lite över min lilla korttillverkning som jag har som hobby, senaste alstret ett barnkort med nallebjörn och ballonger, enkelt och sött tycker i alla fall jag. Borde nog ta fram kameran och fota och sätta ut lite bilder men det blir så dåligt med det just nu. Hela köksbordet är belamrat med lim, skärplatta, skalpeller, pappersark, stansar, små saxar, glitterlim och annat roligt...

Personer jag beundrar...

Det finns en man som har sagt och gjort mycket som jag beundrar:

Mahatma Ghandi

Han har sagt mycket tänkvärt, bland annat följande:

An eye for an eye
will make us all blind

Kanske något att tänka på i dessa dagar kantade av terror!

Blir så TRÖTT...

Borde nog lägga ner det där med nätdejting... Blir i alla fall ingen dejt i jul.

Jag är för omständig, det har jag fått höra för många gånger nu... Jag måste planera och veta i förväg och det passar sällan männen som jag har fått kontakt med. De tycker att man ska åka iväg lite på vinst och förlust men se det går inte när man har ett liv (eller vad jag nu har..). Jag har tex inte hundvakt så att åka iväg 15-20 mil över dan för att träffa någon okänd, det är inte så lätt, särskilt inte vid denna årstid. Ska hundarna med i bilen? Ja då får det inte var -15 grader ute. Bensinen kostar pengar så jag KAN bara inte sitta och åka hur långt som helst. Tyvärr är ju bilen lite skruttig också så jag vågar inte ge mig iväg hur långt som helst. Så jo jag är kanske lite omständig, lite rädd om mig, kan inte vara borta hur länge som helst, osv, men är det bara jag som är så??

Jag är dessutom trött på att andra lägger egenskaper hos mig som de inte vet något om alls.
Senaste stolpskottet, gav kommentaren att eftersom jag var så omständig så måste jag vara väldigt osäker på det här och på vad jag vill, vill man något tillräckligt mycket så ser man till att det händer. Tacka fan för att man är osäker på någon som man inte träffat och inte vet något om, tacka fan för att man är osäker på om det är värt en lång resa för att träffa någon som man inte vet vem det är, tacka fan för att man drar öronen åt sig när man antingen ska ge sig ut på långresa eller att han kan åka halva vägen för att träffa personen i fråga... han tänker ju inte satsa, därtill så tänkte han tacka för sig för några dagar sen redan. Och så får jag höra att jag är osäker och inte vill.
Tänk att det alltid är mig det är fel på, kanske fler borde fundera lite mer på sig själva och lära känna sig själv innan de ger sig på andra...
Nä nu kokar det lite här så jag får nog ta och lugna ner mig lite.

Nä skit i detta nu och gör något roligare!

Hoppla...

Det var inte lätt att komma in här idag. Startsidan för blogga.se såg ut som jag vet inte vad och där hittade jag ingen inloggning heller men den som inte ger sig finner något till sist.

Varmt hade vi i morse, plusgrader... Huvudet mådde inte bra, början till migrän så jag var lite sen till kursen jag går för att tabletterna skulle få verka först.
Vägen var inte rolig, grusvägen var en aning hal och E18 hade de glömt att ploga såg det ut som... Moddsträngar kunde man inte direkt tala om utan det var snömodd på hela vägen. Men jag kom fram i alla fall till skillnad från några andra som stannade hemma.
För någon månad sedan höll jag på att hamna både i diket och sen bli påkörd men vi klarade det med nöd och näppe... Orsaken var glashal grusväg och en sandbil som stod på fel sida grusvägen och satte på snökedjor. Undrar vems fel det hade varit...?? Jag körde inte fort men stanna var det inte tal om, 10 cm från diket fick jag fäste och stopp.

Jag har börjat försöka hitta gratisprylar på nätet, det går ju hyfsat... Idag med posten kom det en normalstor flaska hårbalsam, Head&shoulders, det var ett gratis varuprov, helt utan villkor. Har hittat en sida där jag är med i små undersökningar, det tar typ 5 minuter att fylla i frågorna och jag har fått mellan 4-10 kr beroende på hur lång undersökning. När summan är 50 kr kan man föra över pengarna till sitt bankkonto, lättförtjänta pengar när man ändå sitter vid datorn. Jag är också testpilot på smaksatt vispgrädde från Arla, jordgubb och choklad, den med chokladsmak har jag testat hittills och den hade jag till skrädmjölsvåfflor tillsammans med hallonsylt, det var okej men ingen sensation om man säger så. Kanske att chokladsmaken passar bättre att göra parfait av, det ska jag testa med den med jordgubbssmak till helgen. Jag fick alltså förpackningarna gratis, bara att hämta ut på varukupong i butiken, sen ska jag blogga om resultatet, enkelt eller hur... Hade förstås hoppats på att få vara testpilot för en kamera eller nåt sånt, man får oftast behålla produkten, men nu blev det grädde alltså...

Julen inställd...

Kan man ställa in julen?
Måste man fira jul varje år?
Kan man strunta i att fira jul?
Måste man plocka fram julpynt som sen strax ska plockas bort?
Kan man ställa in julen utan att alla omkring tycker att man är det underligaste som går i ett par vinterkängor?

Jag har i alla fall ställt in julen 2010!
Det är inte alls sorgligt, det är inte alls ledsamt... Jag har bara bestämt mig för att i år struntar vi i detta hus i julen. Är jag en konstig prick som kan göra så? Måste jag bli betraktad som underlig och svår?
På kursen jag går släppte jag bomben idag och de tittade på mig som om jag var en utomjording...

Jag ska vara ensam i jul. -Stackars människa, tänker en del, säger en del tom. Men det är inte synd om mig. Jag har en familj och vi är så sams och tighta som det går att vara men i år tycker vi att det är onödigt att jag ger mig ut i den farliga jultrafiken för så få dagar som det handlar om denna jul. Bättre att umgås någon annan helg istället, man måste inte umgås bara för att det är jul...
Vi träffas i januari istället, då kommer föräldrarna hit och de har möjlighet att stanna så länge de vill.

En väninna till min mamma blev helt förfärad när mamma berättade att jag skulle vara ensam i jul och inte komma dit, ja hon var näst intill förtvivlad över situationen men min mor och jag är helt överens, vi känner inget tvång för en viss helg, vi tycker om varandra ändå och umgås när det passar bäst för alla.

Så...
Måste man fira jul varje år???

Nobbad...

Jag kan ju inte helt slita mig från dessa dejtingsidor.

I helgen blev jag kontaktad av en man, han verkade rätt trevlig, vi messade ett litet tag... Han var rätt på om man uttrycker sig så... Tyckte att jag skulle komma dit redan i lördags på middag, han bor alltså så där 30-40 mil bort. Jag avböjde, det är dyrt att resa och jag talade om att det kunde bli problem med mina 4 hundar och hans hundovana katt. Man kanske kan få kaffe nån gång hos mig tyckte han då, jovisst sa jag men jag tar inte hem vilt främmande karlar till mitt hem, det finns bra café i Årjäng där vi kan träffas svarade jag.

Det tog ett litet tag, sen fick jag ett meddelande där han tyckte att jag var så negativ och han hade minsann fått en middagsdejt på lördagen. Men så trevligt tyckte jag. Ja du verkar ju så negativ fick jag höra igen... jaså svarade jag, synd för dig att du fått den uppfattningen... sen rabblade han upp det han tyckte jag skrivit som var negativt och frågade om jag haft många dejter. Nej svarade jag, nä inte så konstigt skrev han då, så negativ som du är så får du nog inga heller... Jag får både dejter och sex skriver han som avslut... Då klickade jag på blockera, nån måtta på det får det allt vara.

Tur att man får kontakt med en massa andra som tycker att man är både glad, trevlig och snygg. Blir kanske en dejt i julhelgen men det återstår att se...

December är här och jag har varit lite dålig med bloggandet men ska försöka påta ihop något mer idag!
Nu ska jag ut på promenad med voffarna!

RSS 2.0